Voer hier uw kenteken inAuto gratis verkopen


Zoals u kunt lezen op onze website en in onze advertenties kunt u via 247 Autoverkopen gratis uw auto verkopen. Van begin tot eind bent u ons niets verschuldigd. De meest gestelde vraag is dan ook waar wij van kunnen bestaan. Heel simpel gezegd kunnen ook wij niet van lucht bestaan. Ook wij zullen ergens ons brood vandaan moeten halen.

De meeste websites leggen de kosten van het adverteren bij de consument neer. U betaalt bijvoorbeeld € 30,- zonder enige zekerheid van verkoop. De kans bestaat dus dat u € 30,- of meer uitgeeft zonder enig resultaat. Uw auto staat dan voor een korte periode online en op sommige websites worden zelfs uw persoonlijke gegevens weergegeven voor iedereen die de advertentie bekijkt.

Bij 247 Autoverkopen betaalt de koper per aankoop. De koper betaalt in dit geval dus voor de advertentie die u plaatst. Op die manier kunnen wij het voor u gratis houden en de koper betaalt dus alleen als er een auto wordt gekocht. Dit zijn vaste lage bedragen en dus niet een percentage van het verkoop bedrag.

Omdat 247autoverkopen er voor u is willen wij natuurlijk dat u de beste deal voor uw auto kunt realiseren . Maar wat is voor u nou het voordeligst, uw auto inruilen of verkopen.
Contactgegevens

Verstuur een email  Verstuur een mail
Telefoonnummer  Tel. 088 - 0024700

a2sp nap
innovam
Social media

facebook   twitter   googleplus   youtube
Auto overkopen top