Voer hier uw kenteken inAuto verkopen Rotterdam


Voor velen staat Rotterdam bekend als een stad die niet het meest betrouwbaar is als het gaat om uw auto verkopen. Wij van 247 Auto verkopen kunnen u het tegendeel bewijzen. Wij werken enkel met professionele bedrijven en naast onze landelijke dekking worden wij in Rotterdam goed vertegenwoordigd door onze klanten.

Via 247 auto verkopen kunt u op een makkelijke manier uw auto online verkopen aan professionele autobedrijven zonder al het gedoe er omheen. Het enige wat u hoeft te doen is uw auto aanmelden door uw kenteken op te geven, wat opties in te vullen en wat gegevens achterlaten zodat wij het bod met u kunnen bespreken. Zodra u uw auto verkocht heeft zorgen wij ervoor dat u in contact komt met de koper en zorgen wij ervoor dat de afhandeling op een correcte manier gebeurt. U ontvangt direct geld per bank of in contanten.

Wilt u een oudere auto verkopen en woont u in Rotterdam dan kunt u gebruik maken van de subsidie op de sloopregeling. U kunt met uw oude auto tot wel € 9.000,- ontvangen. Lees meer over hoe u uw oude auto kunt verkopen op onze “sloopregeling subsidie” pagina.
Contactgegevens

Verstuur een email  Verstuur een mail
Telefoonnummer  Tel. 088 - 0024700

a2sp nap
innovam
Social media

facebook   twitter   googleplus   youtube
Auto overkopen top