Voer hier uw kenteken in


Nieuws

AutoWeek

(c) 2018 Sanoma Media Netherlands B.V.
Mon, 10 Dec 2018 14:11

Rinspeed microSnap in beeld

Het Zwitserse liet in oktober al weten dat het de microSNAP in januari meebrengt naar de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Die opvallende 'mobiliteitsoplossing' wordt nu uitvoeriger belicht.

Lees verder

Mon, 10 Dec 2018 11:22

Chinese Hyundai Tucson beter in beeld

In augustus dit jaar doken afbeeldingen op van een opmerkelijke Hyundai Tucson. De Chinese variant van die auto krijgt namelijk een compleet van de hier bekende versie afwijkende neus en kont aangemeten. Vandaag kunnen we je de Chinese Tucson beter laten zien.

Lees verder

Mon, 10 Dec 2018 09:58

Toyota GR Supra Super GT Concept naar Tokio

Toyota Gazoo Racing brengt een voorbode van een ogenschijnlijk heftige raceversie van de nieuwe Supra mee naar de Tokyo Auto Salon die in januari zijn poorten voor het grote publiek opent.

Lees verder

Mon, 10 Dec 2018 09:50

'Volkswagen werkt aan elektrische buggy'

In Volkswagens ontwikkelingscentrum in Braunschweig, net onder Wolfsburg, wordt in het diepste geheim gewerkt aan een elektrische wedergeboorte van de duinbuggy die in de tweede helft van de jaren zestig op basis van de Kever werd gebouwd door het Californische Meyers Manx en, in navolging daarvan, het Nederlandse Ruska.

Lees verder

Mon, 10 Dec 2018 08:27

Opmerkelijk: een nieuwe Audi A4 Avant gespot

Een Audi A4 Avant afgeplakt in de sneeuw? Dat is vreemd, want die auto kreeg afgelopen zomer nog een facelift. Je kunt maar vooruit werken..

Lees verder

Sun, 09 Dec 2018 13:44

'Ghosn wilde topman Nissan vervangen'

Carlos Ghosn, de gearresteerde voorzitter van Nissan, werkte aan een plan om de topman van het Japanse autobedrijf te vervangen. Ghosn was ontevreden over de prestaties van Hiroto Saikawa. Dat schrijft zakenkrant The Wall Street Journal op basis van ingewijden bij Nissan.

Lees verder

Sun, 09 Dec 2018 10:00

De Tweeling: Mitsubishi L200 – Fiat Fullback – RAM 1200

Na een paar weken in de geschiedenisboeken is het nu weer eens tijd voor een actueel voorbeeld van een automobiele tweeling. Die vinden we in de wereld van de pick-ups, waar rebadgen nog gebruikelijker is dan in de rest van autoland. De Fiat Fullback is in vrijwel ieder opzicht een Mitsubishi L200 en dan is er ook nog een heuse Ram-variant.

Lees verder

Sat, 08 Dec 2018 12:00

Interview: designer Ikuo Maeda over de nieuwe Mazda 3

Bij Mazda staat op dit moment alles in het teken van de vierde generatie Mazda 3, die onlangs, aan de vooravond van de Los Angeles Auto Show, werd onthuld. Wij spraken bij die gelegenheid met Ikuo Maeda, hoofd design en merkuitstraling bij Mazda.

Lees verder

Sat, 08 Dec 2018 10:14

Tesla wil misschien GM-fabrieken overnemen

Tesla heeft eventueel interesse om een of meerder fabrieken die General Motors wil sluiten, over te nemen. Dat heeft topman Elon Musk gezegd in het televisieprogramma 60 Minutes. Dat wordt zondag pas uitgezonden, maar zender CBS zette vrijdag al enkele fragmenten online.

Lees verder

Sat, 08 Dec 2018 10:00

Back to Basics: Peugeot Rifter

Splinternieuw en vers in de Nederlandse prijslijsten: de Peugeot Rifter. Samen met de Citroën Berlingo en de Opel Combo is hij klaar om de markt voor bestelwagens te bestormen. Van elke versie volgt zoals al decennia lang gebeurt een ludospace-personenversie. Voor net geen 30 mille staat deze witte Rifter voor de deur. Is hij zo een proefrit waard?

Lees verder

Fri, 07 Dec 2018 16:54

Mercedes-Benz B-klasse krijgt Nederlandse prijs

Op de beursvloer in Parijs beleefde de Mercedes-Benz B-klasse zijn grote werelddebuut. De Nederlandse importeur laat nu weten hoeveel geld klanten moeten overmaken na het tekenen van het koopcontract.

Lees verder

Fri, 07 Dec 2018 16:30

Hyundai's Amsterdamse proef autodeelproject stopt

De afgelopen veertien maanden veroverden 100 spierwitte elektrische Hyundai's Ioniq de Amsterdamse wegen en grachten voor een proef met autodelen. De geplande proeftijd zit er nu bijna op. Tijd voor de importeur om alle voor- en nadelen met elkaar af te wegen.

Lees verder

Fri, 07 Dec 2018 14:30

Facelift Friday: Renault Laguna I

De eerste Renault Laguna markeerde in 1993 het begin van een nieuw hoofdstuk in de designgeschiedenis van Renault. De strakke lijnen van Renaults met 2 cijfers als typenaam maakten plaats voor de wulpse vormen. In '98 werden die wulpse vormen toch weer een beetje strakgetrokken.

Lees verder

Fri, 07 Dec 2018 13:37

Hyundai hangt prijskaartje aan vernieuwde Tucson

Dit jaar kreeg naast de i20 ook de huidige Tucson een milde facelift van Hyundai. De auto zelf heeft weinig geheimen voor ons over, zijn prijs was echter tot voor kort nog onbekend. Tot nu, want Hyundai is met de prijzentang langs de cross-over gelopen en heeft de Tucson geprijsd.

Lees verder

Fri, 07 Dec 2018 10:55

Spionage: Volkswagen Passat ongecamoufleerd

Gisteren hadden we spionagebeelden van de Volkswagen Passat facelift die met afgeplakte voor- en achterkant door de sneeuw banjert. Vandaag hebben we vrijwel niets verhullende foto's van de Alltrack.

Lees verder

Fri, 07 Dec 2018 10:30

'Nissan opnieuw fout in met kwaliteitscontrole'

De Japanse autofabrikant Nissan heeft opnieuw gefaald met de interne kwaliteitscontroles. Dat schrijft de Japanse zakenkrant Nikkei. Onlangs kwam Nissan ook nog in het nieuws door de arrestatie van voormalig voorzitter Carlos Ghosn in Japan vanwege vermeende belastingfraude.

Lees verder

Fri, 07 Dec 2018 09:25

Nissan presenteert productieversie GT-R50

Nissan begint deze vrijdag met het tonen van de productieversie van de in samenwerking met Italdesign ontwikkelde GT-R50. Die blijft héél erg trouw aan de concept-car die 'm voorging.

Lees verder

Fri, 07 Dec 2018 08:18

Lexus brengt RC F 'Track Edition' naar Detroit

Lexus maakt liefhebbers van sportief spul alvast lekker met een foto waarop een enorme achtervleugel te zien is. De vleugel hoort bij een speciale versie van de RC F, die in januari in Detroit moet worden onthuld.

Lees verder

Fri, 07 Dec 2018 07:47

Topjurist en vertrouweling Musk weg bij Tesla

Tesla ziet zijn topjurist en vertrouweling van topman Elon Musk vertrekken. Dit bevestigde het bedrijf nadat berichten over het vertrek van Todd Maron al de ronde deden. Hij was vijf jaar in dienst van de maker van elektrische auto's en is zeker niet de eerste hooggeplaatste persoon die de deur bij Tesla achter zich dichttrekt.

Lees verder

Thu, 06 Dec 2018 19:00

Skoda Scala volgt Rapid Spaceback op

Dít is de Skoda Scala, een hatchback die het stokje overneemt van de Rapid Spaceback en die op elk terrein een stap lijkt te maken.

Lees verder

Thu, 06 Dec 2018 17:25

Spionage: Land Rover Defender SWB

Tweemaal eerder betrapten we de nieuwe Land Rover Defender tijdens zijn testrondes in het wild. In beide gevallen was het een vijfdeurs versie, maar nu hebben we het harde bewijs dat er ook voor de Defender 90, de korte wielbasis, opvolging komt.

Lees verder

Thu, 06 Dec 2018 15:13

Skoda toont laatste stukjes Scala

Vanavond staan alle pijlen van autoland op Tel Aviv gericht, want daar wacht de onthulling van de nieuwe Skoda Scala op ons. Vlak voordat iedereen over de rode loper naar de nieuwe compacte hatchback loopt, laat Skoda nog even de lamppartijen van de Scala zien.

Lees verder

Thu, 06 Dec 2018 14:18

Hyundai hangt prijskaartje aan vernieuwde i20

Het is al even geleden dat we de vernieuwde Hyundai i20 ontmoetten, maar vandaag krijgt de compacte hatchback een vanafprijs van de Nederlandse importeur. De i20 is per direct leverbaar.

Lees verder

Thu, 06 Dec 2018 14:09

Koenigsegg Regera poedelnaakt

Al jaren werkt de Zweedse hypercarbouwer Koenigsegg aan een manier om koolstofvezel te bewerken, Koenigsess Nakend Carbon, afgekort tot KNC. Nu is de eerste auto af die is bijna volledig is opgebouwd uit KNC, een adembenemende Regera.

Lees verder

Wed, 31 Oct 2018 00:01

Video: Porsche Panamera GTS - Rij-impressie

De Panamera GTS is bij de eerste generatie een zeer succesvolle uitvoering geweest. Logisch dat er beide generatie twee nu weer een GTS is. Roy reed met de auto op het circuit van Bahrein.

Lees verder

Contactgegevens

Verstuur een email  Verstuur een mail
Telefoonnummer  Tel. 088 - 0024700

a2sp nap
innovam
Social media

facebook   twitter   googleplus   youtube
Auto overkopen top