Voer hier uw kenteken in

Over Ons


De mensen achter 247Auto hebben tientallen jaren ervaring in de autobranche. Wij hebben een diepgaande kennis van de markt en weten goed wat er speelt. Twintig jaar geleden waren we bij de eerste bedrijven die internet gebruikten om gebruikte auto's aan te bieden. Het duurde niet lang of met onze dealerschappen hadden we een van de grootste verzamelsites van Europa. In de loop van de jaren hebben we geparticipeerd in verschillende initiatieven rond internet en auto. En nu zijn wij een onafhankelijke partij voor u.

Uw vraag

Maar sindsdien heeft de wereld niet stilgestaan en we hebben ons opnieuw verdiept in de vraag wat de markt, de consument, nu om vraagt. Wij denken dat de consument op dit moment vooral behoefte heeft aan hulp en advies van een vertrouwenspersoon. De consument die een auto gaat kopen en zijn oude auto gaat 'inruilen', is onzeker en weet niet wat de beste beslissing is. Via onze website 247autoverkopen.nl bieden we de consument ondersteuning bij dit proces. We helpen hem om zijn auto op de beste manier aan te bieden en zorgen dat hij het beste bod op zijn auto krijgt.

Onze visie

Een auto verkopen of inruilen is lastig en omdat de kennis omtrent autotechnische en waarden aspecten vaak gering is, kan er door personen al snel misbruik van gemaakt worden. Daar bent u als consument de dupe van. Het is ons streven om dit soort risico’s te vermijden. Als u uw auto gaat inruilen bij de dealer, zal die in veel gevallen slechts bij twee of drie handelaren informeren wat de handelswaarde is. Hier bent u dus afhankelijk van de specialiteit van de handelaren. Samen met deze handelsprijs en de korting die de dealer verleent op de nieuwe auto wordt de inruilprijs bepaald. Het voordeel van 247 Auto Verkopen is dat wij enkele honderden dealers benaderen om een prijs te krijgen voor uw auto. Hier zitten dealers bij van uiteenlopende merken en handelaren met allemaal hun eigen specialiteit. Hierdoor is de kans vele malen groter dat u een beter bod op uw huidige auto krijgt. Ook heeft u hierdoor meer vrijheid in merkkeuze.

Conclusie

Wat is voor u als consument nu écht belangrijk en hoe weet u nu zeker of u de juiste deal heeft gesloten? Wij denken dat als u naar uw gevoel luistert, service en kwaliteit op één staan. Alleen wilt u natuurlijk zoveel mogelijk waarde terug krijgen voor het geïnvesteerde geld en dat doet u samen met 247 Auto Verkopen. Wij zorgen ervoor dat u met de beste deal naar huis gaat. Lees HIER meer over de zeer belangrijke onderhandel aspecten of MELD UW AUTO AAN.
Contactgegevens

Verstuur een email  Verstuur een mail
Telefoonnummer  Tel. 088 - 0024700

a2sp nap
innovam
Social media

facebook   twitter   googleplus   youtube
Auto overkopen top